Hovedside
tirsdag 22. juni 2021
 
 
Idyllisk Enebolig til leie i Southport

Terrassen (African style) sett fra bassenget

Navn Idylllisk villa
Sted Southport
Ant. Soverom 3+1
Ant. Sengepl. 6 (8)
Ant. Bad 3
Dusj 1+1
Badekar 1
Type Villa
Garasjer 2 (dobbel)
Kjøkken 1
Ant. Etasjer 1
BOA (ca. m²) 150
Eiendom (m²) 900
Bolig fasiliteter Alarm, Fliser, Fryser, Gate, Grill, Håndklær, Hårføner, Kaffetrakter, Kjøkkenventilator, Kjøleskap, Safe, Sengetøy, Strykejern, Støvsuger, Takvifter, Vaktselskap, Vaskemaskin

Beskrivelse: Huset ligger i et flott villaområde i Southport, i nærheten av de andre bostedene, på Afrikas South Coast. Flott og ny villa bygget i 1998 på ca. 150 m2 med god standard. Inneholder bl.a. terrasse, utvendig svømmebasseng og grill, samt en fin beplantet hage med Afrikas fauna og en stor plen.
Ytterligere beskrivelse: Huset er av god standard og ligger elegant skjermet fra naboer nesten innerst i en blindvei. På eiendommen ligger det i tillegg til huset en stor dobbelt garasje med elektrisk portåpner, samt et anneks med ett soverom med plass til 2 personer og eget bad. Populært for barn/ungdom som har lyst til å være litt for seg selv. Fra terrassen har du fin utsikt over svømmebassenget. Terrassen er bygget etter afrikansk style. Ypperlig for middag på kvelden, samt full oversikt over svømmebassenget. Fra eiendommen er det gangavstand (maks 10-15 min.) til stranden helt nede ved Det Indiske Hav. Stranden er en av de beste på hele kysten og har egen badevakt, toalettmuligheter og selvfølgelig en restaurant i umiddelbar nærhet. På stranden er det i tillegg, mellom noen klipper, laget et enormt stort naturskjønt svømmebasseng med saltvann fra havet Halvveis ned til stranden passerer du flere butikker og restauranter med svært lave priser, samt en bensinstasjon med minibank og en hyggelig frokost/lunsjkafé. I umiddelbar kjøreavstand (ca.3 km.) ligger det større handlesentre med bl.a. kolonialer, restauranter, kafeer, samt lege og postkontor. Hovedhuset består av 3 romslige soverom med sengeplass til 6 personer, godt med skapplass i alle soverom, moderne eikekjøkken med spiseplass, stue med salong. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrert komfyr med kjøkkenvifte, kjøl/frys, vannkoker, toaster, samt nødvendig bestikk og servise. Fra kjøkkenet er det dør direkte ut til annekset og hagen. Alt av sengetøy og håndklær finnes i huset. Vaskemaskin står også til disposisjon. Huset sammen med annekset passer godt til 8 personer. Det er egen rengjøringshjelp og gartner som tar seg av hus og hage. Dessuten finnes en egen key-master som tar seg av alle mulige sjåføroppdrag samt praktiske gjøremål. Det er alarm i boligen. Denne delen av Afrika, ofte kalt Paradis-kysten, er svært grønn og frodig. Det Indiske hav frister også med badetemperaturer mellom 22 og 28 grader, året rundt.
21930  

Solkysten.
Kjært barn har mange navn. South Coast, ved Det Indiske Hav, starter syd for Durban. På South Coast finner du et meget populært område som heter Hibiscus Coast. Dette området starter ved Hibberdene, og strekker seg til Ramsgate. Området er et populært feriested, og kan (bortsett fra de kjølige norske årstidene) sammenlignes med sørlandskysten i Norge. Afrikagolf.no sine bosteder er alle samlet i dette området. Denne delen av Sør-Afrika er et yndet feriested. Noen av grunnene er:

*Sommer hele året
*Rimelig ferieland
*Rimelig å bo
*Eldorado for:
Safari, fauna, havfiske
Golf og resten av Afrika
*50% lavere
levekostnader enn
Spania/Portugal