Hovedside arrow Priser
tirsdag 21. mai 2024
 
 
San Lamer

Green på hull 9. Banen er bygget på en flod

Lengde 6111 m
Type Bane Parkbane
Ant. Hull 18
Fairway gress Cynodon
Green gress Country Club
Par 72
Designer Peter Matkovich & Dale Hayes
Golf fasiliteter Bar/restaurant, Caddier, Chipping- og puttinggreen, Golfbiler, Golfkøller til leie, ProShop

Beskrivelse: San Lameer er en naturelskers paradis. På San Lameer er de ekstremt opptatt av å ta vare på miljøet og en spasertur rundt på banen gir en behagelig indre ro. Her kan man helt drømme seg bort bare ved å se og nyte. Banen ble bygget på en flod og derfor finnes mange flotte små innsjøer over det hele. Det finnes mange flotte trær på området samt annen tropisk beplantning og helt perfekt klippede greener.
Spillebeskrivelse: En konkurransebane av de ypperste. Regnes som en av de "Big Four" i området. Mye benyttet til mesterskap (blant annet PGA tour), og er ranket som en av de bedre banene i hele Sør-Afrika! Er du vant til mange vannhindere? Her er flere fairways og hull på øyer. Banen er meget flott beplantet og meget velstelt. Omgitt av flotte palmer. En av de virkelig spektakulære banene i området, og selvfølgelig en de mest populære også. Stor vanskelighetsgrad. Lav-handicap'ere har nok størst glede av banen. Allikevel et 'must' for alle, som du bare må spille.
22943  

Bo rimelig i flotte villaer m/svømmebasseng!

For uforpliktende tilbud og informasjon, ring Bente på:
(+47) 32842404, mobil: (+47) 90821010 eller bruk vårt:
kontaktskjema

Populært ferieparadis
Sør-Afrika har blitt et meget populært ferieparadis. Dette gjelder også for den vanlige norske familie. Ved å benytte seg av å leie bolig fra Afrikagolf.no, vil feriebudsjettet reduseres betraktelig, og i mange tilfeller konkurrere med budsjettet for vanlige syden-reiser. Vi hjelper deg også med de beste tilbudene på flybilletter og safari, samt veiledning om alle severdigheter mm i området.