Hovedside arrow Reisen
onsdag 20. november 2019
 
 
San Lamer

Green på hull 9. Banen er bygget på en flod

Lengde 6111 m
Type Bane Parkbane
Ant. Hull 18
Fairway gress Cynodon
Green gress Country Club
Par 72
Designer Peter Matkovich & Dale Hayes
Golf fasiliteter Bar/restaurant, Caddier, Chipping- og puttinggreen, Golfbiler, Golfkøller til leie, ProShop

Beskrivelse: San Lameer er en naturelskers paradis. På San Lameer er de ekstremt opptatt av å ta vare på miljøet og en spasertur rundt på banen gir en behagelig indre ro. Her kan man helt drømme seg bort bare ved å se og nyte. Banen ble bygget på en flod og derfor finnes mange flotte små innsjøer over det hele. Det finnes mange flotte trær på området samt annen tropisk beplantning og helt perfekt klippede greener.
Spillebeskrivelse: En konkurransebane av de ypperste. Regnes som en av de "Big Four" i området. Mye benyttet til mesterskap (blant annet PGA tour), og er ranket som en av de bedre banene i hele Sør-Afrika! Er du vant til mange vannhindere? Her er flere fairways og hull på øyer. Banen er meget flott beplantet og meget velstelt. Omgitt av flotte palmer. En av de virkelig spektakulære banene i området, og selvfølgelig en de mest populære også. Stor vanskelighetsgrad. Lav-handicap'ere har nok størst glede av banen. Allikevel et 'must' for alle, som du bare må spille.
20838  

Lurer du på noe ifm med reisen?

For informasjon, ring Bente på:
(+47) 32842404, mobil: (+47) 90821010 eller bruk vårt
kontaktskjema

golfer_150.gif - 16.56 KB

Paradiskysten.
Kystveien starter ved Hibberdene, og strekker seg til Ramsgate. De siste årene har Sør-Afrika blitt et yndet feriested. Noen av grunnene er:

*Sommer hele året
*Rimelig ferieland
*Rimelig å bo
*Eldorado for:
Safari, fauna, havfiske
Golf og resten av Afrika
*50% lavere
levekostnader enn
Spania/Portugal

Bare så det er sagt; Du må ikke spille golf i Sør-Afrika. Men, det er utrolig mange som velger å gjøre det, mye på grunn av fantastiske golf-baner til meget lave priser.

Vi har flere års erfaring i området, og vet at vi kan være en stor bidragsyter til at ditt opphold blir så vellykket som mulig.

I tillegg til å leie ut villaer, hjelper vi deg mer enn gjerne med informasjon om hvor og hvordan du på beste og rimeligste måte bestiller flybilletter og leiebil. Safari-turer bestiller vi for deg, også til meget konkurransedyktige priser.

Hvor du bør dra på utflukter og oversikter over alle lokale severdigheter får du utlevert av oss ved bestilling av bosted.