Hovedside arrow Reisen
søndag 29. november 2020
 
 
Wild Coast

Oversiktelig og fint hull

Lengde 5807 m
Type Bane Parkbane
Ant. Hull 18
Fairway gress Cynodon
Green gress Bent
Par 70
Designer Robert Trent Jones Junior
Golf fasiliteter Bar/restaurant, Caddier, Golfbiler, ProShop

Beskrivelse: En av de virkelig spektakulære banene i området, og selvfølgelig en av de mest populære også. Høy vanskelighetsgrad. Bommer du litt på et slag her, må du nok belage deg på å ta din straff og ta frem en ny ball. Singel handicap'ere vil trives godt på denne banen. Selvfølgelig er det morsomt å spille her for de som ikke er så gode også, bare ta med nok baller! Banen er et 'must' for alle, og du drar ikke hjem uten denne utfordringen.
Spillebeskrivelse: Hvis du virkelig vil teste dine ferdigheter, så bør du spille Wild Coast. Banen er rangert blant de beste i Sør-Afrika. Etter en utfordrende dag på banen garanterer vi at du har mye å snakke om i klubbhuset. Med sine 59 store bunkere og fantastisk utarbeidet område, vil du her få en helt spesiell opplevelse. Flere av hullene har ikke fairway mellom tee og green, og det er duket for virkelig spektakulært spill! Hull 18 starter med et vannhinder hvor det kreves at du slår over 200 m. Ta med nok baller. En god regel på denne banen er å ta med minst like mange reserveballer som du har i handicap. Selv om banen er i underkant av 6000 meter i lengde, blir det fort nærmere 8000 meter før du er ferdig, så vær forberedt på å bruke inntil 6 timer på en 18-hulls runde i nydelig vill tropisk natur!
20570  

Lurer du på noe ifm med reisen?

For informasjon, ring Bente på:
(+47) 32842404, mobil: (+47) 90821010 eller bruk vårt
kontaktskjema

golfer_150.gif - 16.56 KB

Paradiskysten.
Kystveien starter ved Hibberdene, og strekker seg til Ramsgate. De siste årene har Sør-Afrika blitt et yndet feriested. Noen av grunnene er:

*Sommer hele året
*Rimelig ferieland
*Rimelig å bo
*Eldorado for:
Safari, fauna, havfiske
Golf og resten av Afrika
*50% lavere
levekostnader enn
Spania/Portugal

Bare så det er sagt; Du må ikke spille golf i Sør-Afrika. Men, det er utrolig mange som velger å gjøre det, mye på grunn av fantastiske golf-baner til meget lave priser.

Vi har flere års erfaring i området, og vet at vi kan være en stor bidragsyter til at ditt opphold blir så vellykket som mulig.

I tillegg til å leie ut villaer, hjelper vi deg mer enn gjerne med informasjon om hvor og hvordan du på beste og rimeligste måte bestiller flybilletter og leiebil. Safari-turer bestiller vi for deg, også til meget konkurransedyktige priser.

Hvor du bør dra på utflukter og oversikter over alle lokale severdigheter får du utlevert av oss ved bestilling av bosted.