Hovedside
onsdag 17. april 2024
 
 
Wild Coast
thumb_7_pc150053.jpg
En av de virkelig spektakulære banene i området, og selvfølgelig en av de mest populære også. Høy vanskelighetsgrad. Bommer du litt på et slag her, må du nok belage deg på å ta din straff og ta frem en ny ball. Singel handicap'ere vil trives godt på denne banen. Selvfølgelig er det morsomt å spille her for de som ikke er så gode også, bare ta med nok baller! Banen er et 'must' for alle, og du drar ikke hjem uten denne utfordringen.
San Lamer
thumb_8_p4210102.jpg
San Lameer er en naturelskers paradis. På San Lameer er de ekstremt opptatt av å ta vare på miljøet og en spasertur rundt på banen gir en behagelig indre ro. Her kan man helt drømme seg bort bare ved å se og nyte. Banen ble bygget på en flod og derfor finnes mange flotte små innsjøer over det hele. Det finnes mange flotte trær på området samt annen tropisk beplantning og helt perfekt klippede greener.
Southbroom
thumb_9_p4150039.jpg
Nydelig bane som ligger helt nede ved Det Indiske hav. Her kan du høre bølgene slå og atmosfæren er ubeskrivelig. Det er nydelig havutsikt og et yrende fugleliv. Den blir beskrevet som en av de fineste feriebaner som finnes. Mye på grunn av beliggenheten, nær sjø og badestrand.
Selborne
thumb_10_pc200087.jpg
En bane av meget god klasse. Her bestiller du starttid gjerne litt tidligere enn på de andre banene. Er selvfølgelig med i "Big Four" kategorien i Sør-Afrika. Meget velstelt og pen bane som medlemmene virkelig er stolte av, og benytter flittig. Nok av vannhindere med fairwayer som ikke alltid er brede nok. Er du nybegynner eller har handicap over tyve-tallet bør du sette av god tid for runden, da banen absolutt ikke er blandt de aller letteste.
Margate
thumb_11_p4140035.jpg
En av de nærmeste banene med veldig kort avstand til bostedene. En bane som du gjerne spiller flere ganger. Nydelig beplantet. Virker ved første øyekast som en lettspilt og enkel bane. Men la deg ikke lure, for her finnes det nok av utfordringer. Banen er forholdsvis ny, og er en av de få banene i området som har egen driving-range.
Umdoni
thumb_12_p4160049.jpg
En glemt perle? Ligger helt langs havet, og er en bane som virkelig er morsom å spille. Store høydeforskjeller på mange av hullene. Og hvilken utsikt! Varierende vanskelighetsgrad, og anbefales for alle. Velstelt og pen banearkitektur uten altfor mye 'pynt'. Fredag formiddager er forbeholdt lokale konkurranser på banen.
Port Shepstone
thumb_13_p4110005.jpg
Port Shepstone er en god og velstelt bane. Dette er virkelig den lokale banen som ligger bare 10 minutter unna bostedene. Her finnes klubbhus som tilbyr småretter og forfriskninger. En fin atmosfære ved klubbhuset, hvor du blir raskt kjent med medlemmer og pro'er.

De siste årene har Sør-Afrika
blitt et yndet feriested.
Noen av grunnene er:

*Sommer hele året
*Rimelig ferieland
*Rimelig å bo
*Eldorado for:
Safari, fauna, havfiske
golf og resten av Afrika
*50% lavere levekostnader
enn Spania/Portugal