Hovedside
søndag 27. november 2022
 
 
Stor flott villa til leie i Southport

Terrassen, huset og svømmebassenget

Navn Stor Villa
Sted Southport
Ant. Soverom 5
Ant. Sengepl. 10 (12)
Ant. Bad 2
Dusj 2
Badekar 2
Type Villa
Garasjer 2 (dobbel)
Kjøkken 1
Ant. Etasjer 1
BOA (ca. m²) 250
Eiendom (m²) 2000
Bolig fasiliteter Alarm, Babyseng, Babystol, Fliser, Fryser, Gate, Grill, Håndklær, Hårføner, Kaffetrakter, Kjøkkenventilator, Kjøleskap, Mikrobølgeovn, Oppvaskmaskin, Safe, Sengetøy, Strykejern, Støvsuger, Takvifter, Utedusj, Vaktselskap, Vaskemaskin

Beskrivelse: Huset ligger i et veletablert og barnevennlig villaområde i Southport, ca. 10 mil sør for Durban, på Afrikas South Coast (Hibiscus Coast). Eksotisk og flott villa på 250+ kvadratmeter med stort moderne svømmebasseng og stor sval terrasse. Huset er av god standard med en nydelig beplantet hage bestående av store palmer og Afrikas fauna. Passer godt til for eksempel to familier. Meget barnevennlig ifm terasse og svømmebasseng.
Ytterligere beskrivelse: Huset er av god standard og ligger elegant tilbaketrukket på den høyeste delen av tomten. På den 2000m² store eiendommen er det, foruten det store private svømmebassenget, en nydelig beplantet hage med banantrær, papaya, palmer og andre frodige vekster. Under huset finnes en stor og sval dobbeltgarasje. Det er også egen utedusj blandt plantene på tomten, hvor du usjenert kan ta en ekte tropedusj i friluft. Fra den svale verandaen går du kun noen få trappetrinn ned og rett ut i svømmebassenget. Verandaen har en størrelse (30m²) som gjør at du kan f.eks. spise middag ute ved bassenget om kvelden, samtidig som du har oversikt over barna som bader i bassenget. På verandaen er det to bord med plass til 10-12 personer. Fra eiendommen er det gangavstand til sjøen (Det Indiske Hav). Det ligger dessuten en hyggelig frokost/lunsj café i umiddelbar nærhet, samt at det er kort vei til handlesentre, kolonialer, restauranter og cafeer, - med stort utvalg og svært lave priser. Huset ligger også midt i golf-eldoradoet, omringet av 11 flotte golfbaner, alt fra flotte parkbaner til spektaktulære mesterskapsbaner. De 250 kvm består av: 5 romslige soverom med sengeplass til 10-12 personer, godt med skapplass i alle soverom. Alle soverom har egen inngang. Stort kjøkken med spiseplass, stor og sval stue med salong og spisestuemøblement, 2 wc/baderom med badekar/dusj, samt et ekstra toalett. Samtlige soverom samt lounge har elektrisk takvifte som bidrar til frisk og god luft inne i huset. Huset har egen telefon for inngående samtaler. Kjøkkenet er godt utstyrt med dobbel stekeovn, platetopp (komfyr) m/vifte, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøl/frys, vannkoker, kaffetrakter, mixmaster + alt av bestikk og servise. Fra kjøkkenet er det dør direkte ut til terassen/hagen. Alt av sengetøy og håndklær finnes i huset. Strykejern og hårføner står også til disposisjon. Med huset følger dessuten en norsk bruksanvisning og en fyldig beskrivelse av alle nærliggende golfbaner og andre attraksjoner. Huset er mer enn stort nok til 10-12 personer, men passer også godt for 2 familier. Meget barnevennlig hus, også for småbarnsfamilier. Utstyrt med blant annet barnestol, barneseng og barnegrind. Det er egen rengjøringshjelp og gartner som tar seg av hus og hage. Dessuten finnes en egen key-master som tar seg av alle mulige sjåføroppdrag samt praktiske gjøremål. Det er alarm tilknyttet alarmselskap i boligen. Denne delen av Afrika, ofte kalt Paradis-kysten, er svært grønn og frodig. Det Indiske hav frister også med badetemperaturer mellom 22 og 28 grader, året rundt.
24871  

Flere boenheter
Boenhetene som presenteres er et utvalg av steder Afrikagolf har som sine bosteder under ditt opphold. Vi har også andre tilbud, som f.eks. leiligheter og bungalower.