Hovedside
søndag 27. november 2022
 
 
Enebolig i George, på Garden Route i Sør Afrika


Navn Golfparadiset
Sted George
Ant. Soverom 3
Ant. Sengepl. 6
Ant. Bad 2
Dusj 2
Type Villa
Garasjer 1
Kjøkken 1 (kombinert m/stue)
Ant. Etasjer 1
BOA (ca. m²) 120
Eiendom (m²) 900
Bolig fasiliteter Alarm, Carport, Fliser, Fryser, Gate, Grill, Oppvaskmaskin, Strykejern, TV, Vaskemaskin

Beskrivelse: Enebolig med 3 soverom, 2 bad, åpen løsning med kjøkken og stue med spiseplass. Huset ligger vegg i vegg med kjente Fancourt. Meget sentralt i forhold til mange flotte golfbaner og avstanden til flyplassen er kun 5 minutter med bil.
Ytterligere beskrivelse: Stor hage på 900 kvm nydelig beplantet med banatrær, og masse blomster. 2 uteplasser med ute grill. Området er beskyttet med mur rundt hele boligområdet og med elektrisk port. Det er calling apparat inne i huset og dere bruker egen key for å åpne gaten.
Beliggenhet: Huset er over 1 etasje og på 120 kvm. Det er sengetøy og håndkæ¦r til alle senger. Kjøkkenet er velutstyrt med stor kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin. Vaskemaskin, tv, strykejern. Huset ligger vegg i vegg med kjente Fancourt. Det ligger veldig sentralt til mange flotte golfbaner og det er kun 5 minutter fra flyplassen. George ligger i den kjente garden Route så det er meget frodig. Det er 10 minutter til havet. Det er flere strender i området.
5338  

Flere boenheter
Boenhetene som presenteres er et utvalg av steder Afrikagolf har som sine bosteder under ditt opphold. Vi har også andre tilbud, som f.eks. leiligheter og bungalower.