Hovedside
tirsdag 28. mars 2023
 
 
Stor flott villa til leie i Southport
thumb_5_pc240104.jpg
Huset ligger i et veletablert og barnevennlig villaområde i Southport, ca. 10 mil sør for Durban, på Afrikas South Coast (Hibiscus Coast). Eksotisk og flott villa på 250+ kvadratmeter med stort moderne svømmebasseng og stor sval terrasse. Huset er av god standard med en nydelig beplantet hage bestående av store palmer og Afrikas fauna. Passer godt til for eksempel to familier. Meget barnevennlig ifm terasse og svømmebasseng.
Idyllisk Enebolig til leie i Southport
thumb_6_terassen2.jpg
Huset ligger i et flott villaområde i Southport, i nærheten av de andre bostedene, på Afrikas South Coast. Flott og ny villa bygget i 1998 på ca. 150 m2 med god standard. Inneholder bl.a. terrasse, utvendig svømmebasseng og grill, samt en fin beplantet hage med Afrikas fauna og en stor plen.
Enebolig i George, på Garden Route i Sør Afrika
thumb_16_george_001.jpg
Enebolig med 3 soverom, 2 bad, åpen løsning med kjøkken og stue med spiseplass. Huset ligger vegg i vegg med kjente Fancourt. Meget sentralt i forhold til mange flotte golfbaner og avstanden til flyplassen er kun 5 minutter med bil.

Flere boenheter
Boenhetene som presenteres er et utvalg av steder Afrikagolf har som sine bosteder under ditt opphold. Vi har også andre tilbud, som f.eks. leiligheter og bungalower.