Hovedside arrow Reisen
onsdag 17. april 2024
 
 
Reise

(Norge-Europa-Johannesburg-Durban/Retur)

Vi hjelper deg med å finne seriøse reisebyråer med riktige priser. Det er dessverre noen reisebyråer i markedet man bør holde seg unna. Ofte er dette små reisebyråer (agenter) som ikke har forsikring samt at de opererer med høye påslag.

Hovedflyene til Sør-Afrika går som oftest fra en av de store europeiske byene, slik som London, Amsterdam, Paris, København eller Frankfurt. Strekningen flys blant annet av både KLM, Lufthansa, Air France, British Airways og South African Airways (SAA).

Flyturen fra Europa til Sør-Afrika tar mellom 9 og 11 timer. Vi anbefaler derfor å ta et tidlig ettermiddagsfly fra Norge, for så å ta nattflyet videre til Johannesburg. Fra Johannesburg er det kun én times flytur til Durban. På denne måten lander man i Durban på formiddagen, til samme klokkeslett som her hjemme i Norge.

Komforten og servicen på flyene er meget bra. Alt av mat og drikke er inkludert. Det er god plass både til å strekke på bena og/eller gå en tur ved behov.

Fra Durban International Airport tilbyr vi egen henteservice av vår vaktmester for boligene (ca. 400,-), selv om du benytter egen leiebil.

Prisen for reisen fra Norge til Durban t/r, starter på ca. kr. 7.000,- (lavsesong) pr. person.

 

Lurer du på noe ifm med reisen?

For informasjon, ring Bente på:
(+47) 32842404, mobil: (+47) 90821010 eller bruk vårt
kontaktskjema

golfer_150.gif - 16.56 KB

Paradiskysten.
Kystveien starter ved Hibberdene, og strekker seg til Ramsgate. De siste årene har Sør-Afrika blitt et yndet feriested. Noen av grunnene er:

*Sommer hele året
*Rimelig ferieland
*Rimelig å bo
*Eldorado for:
Safari, fauna, havfiske
Golf og resten av Afrika
*50% lavere
levekostnader enn
Spania/Portugal

Bare så det er sagt; Du må ikke spille golf i Sør-Afrika. Men, det er utrolig mange som velger å gjøre det, mye på grunn av fantastiske golf-baner til meget lave priser.

Vi har flere års erfaring i området, og vet at vi kan være en stor bidragsyter til at ditt opphold blir så vellykket som mulig.

I tillegg til å leie ut villaer, hjelper vi deg mer enn gjerne med informasjon om hvor og hvordan du på beste og rimeligste måte bestiller flybilletter og leiebil. Safari-turer bestiller vi for deg, også til meget konkurransedyktige priser.

Hvor du bør dra på utflukter og oversikter over alle lokale severdigheter får du utlevert av oss ved bestilling av bosted.