Hovedside arrow Info Sør-Afrika arrow Reisen frem og tilbake er problemfri!
onsdag 17. april 2024
 
 
Reisen frem og tilbake er problemfri!

På flyene er det langt bedre plass til bena, og setene er også mye bedre enn trange charterstoler til f. eks Kanariøyene. Det er lettere å gå rundt og strekke seg litt underveis også, samt at bevertningen og servicen er mye bedre enn på trange fullstappede charterfly. Video på seterygger er vanlig.
MarkedDersom ønskelig vil dere bli fraktet/fulgt direkte til huset/leiligheten, der det blir sørget for nøkkel og riktig innkvartering av vår egen Keymaster. Bilturen tar kun ca. 1 time, og er hyggelig og avslappende. Interessante kystområder med lange hvite strender, flott natur, små landsbyer og hyggelige villa - områder med mest hvit befolkning. Egen leiebil på flyplassen kan evt. ordnes.
PapegøyeFra Europa er det ikke mer enn ca 9 timer med fly. (Sammenligning: Fra Norge til Kanariøyene, ca. 6 timer)
Med god mat og drikke, personlig video og spill, et varmt teppe, øretelefoner og bedre seter å sove i, erfarer vi at en god natts søvn går som en drøm. Avskrekkende priser er det heller ikke, med ca. 6-8.000 kr t/r. Som sammenligning kan nevnes Kanariøyene som f.eks. ofte vil koste 4-5.000 kr

 

Populært ferieparadis
Sør-Afrika har blitt et meget populært ferieparadis. Dette gjelder også for den vanlige norske familie. Ved å benytte seg av å leie bolig fra Afrikagolf.no, vil feriebudsjettet reduseres betraktelig, og i mange tilfeller konkurrere med budsjettet for vanlige syden-reiser. Vi hjelper deg også med de beste tilbudene på flybilletter og safari, samt veiledning om alle severdigheter mm i området.