Hovedside arrow Info Sør-Afrika arrow Opplev South Coast, Sør-Afrika
onsdag 17. april 2024
 
 
Opplev South Coast, Sør-Afrika

Ellers er mangfoldet og mulighetene nesten ubegrenset i dette naturskjønne og lett tilgjengelige kystområdet, der engelsk er språket. De små landsbyene ligger harmonisk til mellom gylne palmestrender, laguner, skogkledd tropisk skog og savanner. Det velorganiserte europeiske levesettet er preget av ro og orden, med sjarmerende fargerik afrikansk kultur og dagligliv.  
Paradiskysten

Det norske innslaget er betydelig med farmere, forretningsdrivende og norske navn på gater og områder. I badebyene Port Edward, Margate og Port Shepstone, er det et yrende folkeliv på badestrender, strandpromenader og alle typer barer og restauranter. Folk dykker, surfer, fisker, ser på hval og delfiner, eller finner seg til rette på en av de mange idylliske/romantiske små strendene, ofte helt for seg selv. Dette vil bli en opplevelse for livet, som vi har gjordt tilgjengelig for deg basert på stor grad av trygghet, personlighet og service/kvalitet. Golfere er også i et paradis med 11 golfbaner i umiddelbar nærhet. Dyr, fugle- og natur-elskere har også et Edens paradis å boltre seg i, med et mangfold bare denne delen av Afrika kan tilby.Folket er ekte, hjertelige, varme og imøtekommende. Det er en egen avslappende og herlig avstressende, tilbakelent atmosfære og livsholdning man blir møtt med. Kulturen vever seg naturlig og harmonisk i hverandre, enten det er av afrikansk, europeisk eller indisk karakter. Etter å ha opplevd området flere ganger året rundt, føler vi alltid på vei hjem at vi er avstressede, men samtidig fulle av ny varm livsglede, etter å ha opplevd et av de siste virkelig sydhavsparadis i det sydligste Afrika.


 

 

Populært ferieparadis
Sør-Afrika har blitt et meget populært ferieparadis. Dette gjelder også for den vanlige norske familie. Ved å benytte seg av å leie bolig fra Afrikagolf.no, vil feriebudsjettet reduseres betraktelig, og i mange tilfeller konkurrere med budsjettet for vanlige syden-reiser. Vi hjelper deg også med de beste tilbudene på flybilletter og safari, samt veiledning om alle severdigheter mm i området.