Hovedside arrow Priser
onsdag 17. april 2024
 
 
Priser

Å reise til Sør-Afrika er noe mange ønsker seg, spesielt når den kalde årstiden i Norge starter. I motsetning til andre populære land, er det ordentlig sommer hele året på South Coast. De fleste som reiser hit, benytter gjerne fra 3 uker og mer for å få med seg mye av det Afrika har å by på. Området er meget populært, og spesielt godt likt av ivrige golfere med deres famie og/eller venner. Mange tror at å reise til Afrika er dyrt. Men sannheten er at prisene virkelig tåler sammenligning med andre.

Nedenfor pristabellen finner du også priseksempler både på reise og billeie.

Utleiepriser Villaer - 2010

1 uke

2 uker

3 uker

1 måned

Villa (1-6 personer) - Pris

5 650,-

8 750,-

11 850,-

13 850,-

Tillegg høysesong

1 000,-

2 000,-

2 000,-

2 000,-

Tillegg pr. person under 18 år over 6 stk.

600,-

900,-

1 200,-

1 500,-

Tillegg pr. voksen person over 6 stk.

1 000,-

1 500,-

2 000,-

2 500,-

Høysesong: 1. oktober til 1. mai & 15. juni til 15. august

PRISGARANTI: Vi er stolte av å ikke ikke påføre våre gjester kostbare gebyrer som registreringsavgifter og andre avgifter som administrasjons-, reise- og booking-gebyrer. Når du leier av oss er det våre oppgitte priser som gjelder, uten tillegg.

Med forbehold om endringer og mulige feil.

Depositum kr. 3.000,- betales ved bestilling, og senest 7 uker før avreise. Ved avbestilling senere enn 5 uker før avreise refunderes ikke depositum. Ved avbestilling etter 4 uker før planlagt avreise refunderes kun 50% av leiebeløpet. Ved avbestilling etter 7 dager før planlagt avreise refunderes ikke leiebeløpet.

 

 

 

 
Golf

Les om golfbanene i nærheten...
Eksempel Eagle: Dette eksempelet er lagt opp som en bli-kjent-tur med spill på den lokale banen første dag. Fin stigning på banene som toppes med mesterskapsbanen San Lameer. De 3 banene i Eagle er: Port Shepstone (den lokale banen), Margate og San Lameer. Se våre forslag til baner som du bør spille. Se våre forslag til baner som du bør spille.

 
Restaurant & mat eksempler

Frokost på restaurant koster ca. kr. 35,- pr. person og middag koster ca. kr. 55,- pr. person. Maten i Sør-Afrika er som regel meget god. Råvarene er som regel av en bedre kvalitet enn hjemme.

 
Leiebil

Leiebil fra flyplassen, fra ca. kr. 1300,- pr. uke og oppover, avhengig av størrelse på bil. Vi holder oss stadig oppdatert over hvor du finner de beste tilbudene. Undersøk også med Afrikagolf.no. Huseierne har ofte egne biler som du kan låne til en rimelig penge.

 
Pris reise

Flyreise tur/retur Durban koster fra ca. kr. 6.000 - 9.000 pr. person, avhengig av sesong. Prisen er også avhengig av hvor tidlig du får bestilt. Vi hjelper deg gjerne med å finne de beste alternativene.

 
Månedsleie Villa: (10-12 sengeplasser)

Prisene er inkludert kostnader som strøm, vann, husavg. og sluttrengjøring. I tillegg er det tilgang på vaktmester og gartner. Made kan bestilles av vår key-master, dersom man vil ha hjelp til rengjøring etc. Ved høytider som jul og påske gjelder spesielle regler for booking, grunnet stor pågang.
 

Bo rimelig i flotte villaer m/svømmebasseng!

For uforpliktende tilbud og informasjon, ring Bente på:
(+47) 32842404, mobil: (+47) 90821010 eller bruk vårt:
kontaktskjema

Populært ferieparadis
Sør-Afrika har blitt et meget populært ferieparadis. Dette gjelder også for den vanlige norske familie. Ved å benytte seg av å leie bolig fra Afrikagolf.no, vil feriebudsjettet reduseres betraktelig, og i mange tilfeller konkurrere med budsjettet for vanlige syden-reiser. Vi hjelper deg også med de beste tilbudene på flybilletter og safari, samt veiledning om alle severdigheter mm i området.