Hovedside arrow Info Sør-Afrika
torsdag 25. juli 2024
 
 
Info Sør-Afrika
Opplev South Coast, Sør-Afrika

Et trygt og sikkert kystområde, ganske lik den franske riviera, men med den store forskjellen at det er ca. 23-27 varmegrader så vel i luft og sjø året rundt. Med kun ca. 1/10 av prisen i levekostnader i forhold til Norge, anbefales det på det "varmeste"!

Les mer...
 
Reisen frem og tilbake er problemfri!

Fra Norge mellomlander man eller skifter fly f. eks i Amsterdam, Brüssel, Zürich, London eller Frankfurt. Avgang Norge er ofte tidlig på kvelden med store, sikre amerikanske Boeing fly, direkte ned til Sør Afrika fra Europa, med ankomst om morgenen. Vi har personlig henteservice på Durban internasjonale flyplass hvis ønskelig.

Les mer...
 
Hvorfor Sør-Afrika?

Afrika blir mer og mer populært som feriemål. Grunnene er mange, men spesielt dyrelivet og det helårlige sommerklimaet er forlokkende. Prisnivået som er betraktelig lavere enn i Norge og vanlige syden-destinasjoner, er også en faktor som mange har fått øynene opp for.

Les mer...
 
Mange gode grunner for å trives på solkysten!

Supermarked med enormt utvalg, absolutt alle de varer vi er vant til fra Norge. Ca. pris eks : 1 liter brus 3 kr., 5 liter god vin 70 kr., tobakk ca. 15 kr. for en 20 pkn., 1 liter brennevin ca. 40 kr., 1 kg indrefilet ca. kr. 50,-. F.eks. en god fisk-/kjøttmiddag på en kvalitetsrestaurant ca. 40-60 kr., for en god flaske vin ca.30,- kr.

Les mer...
 
Informasjon om landet Sør-Afrika

Vil du lære mer om landet før du reiser, anbefaler vi at du leser denne artikkelen. Ønsker du å skrive den ut, kan du klikke på skriver-ikonet for å få en pen utskrift. Informasjon baserer seg på det norske Utenriksdepartementets informasjon. Disse sidene oppdateres stadig. Internettadressen til Utenriksdepartementet finner du nederst i artikkelen.

Les mer...
 

Populært ferieparadis
Sør-Afrika har blitt et meget populært ferieparadis. Dette gjelder også for den vanlige norske familie. Ved å benytte seg av å leie bolig fra Afrikagolf.no, vil feriebudsjettet reduseres betraktelig, og i mange tilfeller konkurrere med budsjettet for vanlige syden-reiser. Vi hjelper deg også med de beste tilbudene på flybilletter og safari, samt veiledning om alle severdigheter mm i området.