Hovedside arrow Golf
onsdag 17. april 2024
 
 
Velkommen til golfens mekka!

Sør-Afrikas kyst (Hibiscus Coast)

Du skal lete lenge etter en slik samling av kvalitetsbaner. Vi kan mye om golfanleggene i Sør-Afrika. Og ikke minst, vi har spilt alle banene. Alle er i umiddelbar nærhet av der du bor, max 30 minutter kjøring til de som ligger lengst unna. Så her er det bare å velge og vrake mellom fantastisk flotte baner, hvor flere av de er internasjonale mesterskapsbaner. Med greenfee priser som er 20% av Spanias priser vil ikke feriebudsjettet slå nevneverdige sprekker selv om du på dagtid nærmest skulle bosette deg på golfbanene. Du finner mer informasjon om golfbanene nedenfor. De fleste av våre bosteder inneholder egne komplette, standard golf-sett m/bag som du kan leie for en rimelig penge under oppholdet. Dette er mest aktuelt for de som ikke har lyst til å dra med seg hele utstyret sitt på reisen

Våre forslag gjør det enkelt og rimelig å ta en golfferie på egen hånd under disse himmelstrøk. Vi hjelper deg også, dersom ønskelig, å sette opp planene dine for hvor og når du skal spille golf. Du vil også få utlevert en guide med oversikt over golfbanene ved bestilling av bosted. Husk at mørket i Sør-Afrika kommer sigende mellom kl. 18 og 20 (avhengig av årstiden).
Se oversikt over Golfbaner i området

 
Forslag til spilleplan

Våre forslag og anbefalinger gjør det enkelt og rimelig å ta en golfferie på egen hånd under varmere himmelstrøk. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp planene dine for hvor og når du skal spille golf. Og, siden vi har spilt alle banene kan vi hjelpe deg med gode råd og anbefalinger. Husk at de vanligste starttidene er mellom kl. 8 og 13:30 dersom du skal spille 18 hull, da mørket kommer mellom 17:30 og 18:30 i Sør-Afrika, avhengig av årstiden. Leier du en av våre villaer inneholder de oversikt over samtlige golfbaner og severdigheter i området.

Vi har satt sammen 3 forskjellige eksempler:

Den første uken åpner med Eagle-forslaget:
Dette eksempelet er lagt opp som en  bli-kjent-tur med spill på den lokale banen første dag. Fin stigning på banene som toppes med mesterskapsbanen San Lameer. De 3 banene i Eagle er: Port Shepstone (den lokale banen), Margate og San Lameer.

Neste uke fortsetter du med vårt Birdie-forslag:
Etter siste ukes opplevelser fra San Lameer burde det nå være på sin plass med utfordringer som du garantert mestrer: Umdoni, Southbroom og Selborne. Alle skulle være overkommelige baner som du virkelig kan utfolde deg på uten å gamble med din score i forhold til ditt handicap.

Siste uken foreslår vi følgende Par-alternativ:
Vi tipper at du har lyst til å spille Margate en gang til. For denne banen var vel egentlig litt lettere enn resultatet du oppnådde? Det er også på tide å ta farvel med den lokale banen Port Shepstone. Sjekk om du denne gangen klarer å spille banen under ditt handicap. Som en spektakulær avslutning spiller du Wild Coast. Denne burde sette prikken over i'en, og vi garanterer deg at denne banen kommer du til å huske lenge etter at du er kommet hjem.

 
Om golfbaner og anbefalinger

18-hulls baner på paradiskysten

Golfbanene på bildet er et utvalg av baner på South Coast som Afrikagolf.no anbefaler deg å spille under ditt opphold. Banene ligger nærme bostedene, og vi har faktisk spilt alle. Av banene som vi ikke har tatt med i beskrivelsene er Umkomas og Scottburgh. Disse ligger lengst unna bostedene. Videre har vi heller ikke tatt med Port Edward, da dette ikke er en ekte 18-hulls bane, men en dobbel 9-hulls bane. Se en mer detaljert og større utgave av kartet over, og les mer om våre anbefalinger i golf-eksemplene. Leier du en av våre villaer inneholder de oversikt og beskrivelse av golfbanene og severdighetene i området.

 

Solkysten.
Kjært barn har mange navn. South Coast, ved Det Indiske Hav, starter syd for Durban. På South Coast finner du et meget populært område som heter Hibiscus Coast. Dette området starter ved Hibberdene, og strekker seg til Ramsgate. Området er et populært feriested, og kan (bortsett fra de kjølige norske årstidene) sammenlignes med sørlandskysten i Norge. Afrikagolf.no sine bosteder er alle samlet i dette området. Denne delen av Sør-Afrika er et yndet feriested. Noen av grunnene er:

*Sommer hele året
*Rimelig ferieland
*Rimelig å bo
*Eldorado for:
Safari, fauna, havfiske
Golf og resten av Afrika
*50% lavere
levekostnader enn
Spania/Portugal